sin_nombre
Ens sumem al homenatge a JOSEP UCLÉS amb aquesta nova mostra titulada “INDEPENDÉNCIA 1990” amb obres d’aquest període posterior al presentat al Museu de Granollers i Badalona.
Tot un compendi de mostres per recordar el nostre gran amic Josep, tenim la intenció de no deixar mai de recordar-lo, i farem diversos períodes al llarg d’aquesta any.
Cartell@JOSEP-UCLÉS
El Pare sempre deia “Quan persones importants parlen bé de tu i encara ets viu, procura dedicar les teves possibilitats actuals a no defraudar-los”.
JOSEP UCLÉS
Badalona, 15 de novembre de 1952
La Roca del Vallès, 12 de setembre de 2013

Amic entranyable que va començar a exposar amb nosaltres per primera vegada el 23 setembre de 1979 i ens va sorprendre com a visionari quan el 16 de febrer 1982 va presentar-nos una mostra anomenada “Retrat imaginari del Director de la presó de la Roca”
Josep Uclés deia: ”…Crec que si hi ha una solució i aquesta l’hem de trobar en cada un de nosaltres, transformant primer de tot allò que tenim sota el barret i després l’entorn més immediat i local, perquè és en aquests espais o realment podem arribar i actuar i on podem visualitzar l’harmonia i l’equilibri dels nostres actes amb l’entorn…
…Com a defensor del sistema democràtic entès com una doctrina que defensa la intervenció del poble en el govern i l’elecció dels governants, i de la política entesa com a disciplina ètica al servei del ciutadans, he volgut aprofitar l’oportunitat de “carta blanca” que m’ha ofert ab galeria d’art per donar la meva opinió en contra dels polítics(alguns). Aquells que amb les seves actuacions degraden i desprestigien la classe política decent i deceben i allunyen els ciutadans de la democràcia”.
Per aquest motiu presentarem un flash de la vida d’en Josep Uclés sota el títol de “Independència 1990”, una series d’obres inèdites per recrear la vista dels espectadors que no ens deixaran indiferents i ens transportaran durant uns instants el mon d’en Josep Uclés.

JOSEP BOTEY, octubre 2014