Georgia Porredón (Madrid, 1976) és Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Bellatera i des de 2005 treballa com a Coordinadora i Directora Financera de Projectes Europeus per l’ Administració Pública.

 

Filla de fotògrafs professionals, la seva relació amb la fotografia de retrat s’ inicia en la seva joventut a l’ estudi de la seva mare, Dolors Porredón, a Granollers (Barcelona).

 

Als 14 anys inicia la seva col.laboració amb Dolors Porredón en la realització de reportatges socials. Des d’ aleshores, compagina estudis i feina amb la seva passió per la fotografia, especialitzant-se en retrat i reportatge social. També ha col.laborat amb Jordi Morgadas, fotògraf especialitzat en retrat i moda.

 

Darrera els Saris és la seva primera exposició de fotografia d’ autor. En ella es pot gaudir d’ una sèrie de retrats en els que ha volgut donar un protagonisme merescut a les dones Hindús. En el seu diari de viatge escriu “Em fascinen aquestes dones quan passejant em trobo amb elles. Ja des de la llunyania els miro als ulls…i són mirades distants, receloses, gairebé intimidadores…però només cal un somriure per desmuntar aquesta cuirassa…llavors la seva mirada és forta però alhora dolça, transparent, còmplice, propera…només pel fet de descobrir aquestes dones ha valgut la pena fer aquest viatge…”

Currículum de l’Artista

 

Exposicions amb AB Galeria d’Art

AB

BASE PAPER AZ: IMATGE VERSUS IMATGE 05/07/2011