PROGRAMACIÓ:

Abril  2023
Dil Dim Dim Dij Div Dis Diu
   
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

PÀGINES VISITADES:


SEGUEIX-NOS:

Col·lecció particular de la Galeria, aquesta es compon de 160 obres. És una galeria dins d’una altra.
Quan va morir l’enyorat Joan Ponç ens proposàrem conservar viva, de forma visible, la seva presència amb una fotografia seva degudament ampliada, altres que recordessin les seves estades entre nosaltres, l’extraordinari dibuix que va fer en Cesc per al diari Avui el dia de la seva mort i amb alguns cartells, hem fet un muntatge per situar-lo sota una obra seva. Era desig seu i satisfacció nostra que el despatx de la galeria s’honorés lluint una de les seves creacions.
D’aquesta manera els nostres visitants poden seguir admirant el seu art i recordar la seva figura.
Altres muntatges anaren substituint les obres d’artistes vinculats a la galeria que normalment tenien penjades a les parets de les nostres dependències, fins que un dia tinguérem la que considerem encertada idea, que qui pot donar millor la seva imatge és l’artista mateix. A partir d’aquell moment vàrem invitar-lo que, sobre uns fons que recordés el seu art, incorporessin una fotografia seva. Així els qui ens visiten poden conèixer a l’artista i interessar-se per la seva obra.
Ja que és una col·lecció nascuda de la mútua estimació, vàrem establir unes normes que seguim mantenint. Totes les creacions tenen el mateix format (30×30 cm), totes porten el mateix marc i la seva ubicació en el nostre espai és per ordre d’arribada. Per a nosaltres és una prova d’amistat i com a tal preferim no fer diferències basades en el reconeixement que actualment el món de l’art els atorga…Alguns d’aquests 30 x 30 els utilitzarem, per il·lustrar els llibres del desè i quinzè aniversari. Avui em plau reunir-los, i presentar les novetats. Segurament molts artistes amics quan les vegin, diran de bell nou: -Encara no he trobat el moment, ja te l’enviaré!