“Elongacions: extensió, tracció o estirament”
del 3/5 al 15/6 2012

“La caracterització de l’obra”

Artista barceloní establert al maresme GERARD ROSES.

Va iniciar els seus passos pictorics a la nostra galeria el any 1986 en la mostra titulada “Gent Jove 1”, exposant en diverses ocasions. Pero la seva gran primera exposició va ser el 1992 “L’home i l’esport” coincidint amb l’any olímpic a Barcelona. El seu entusiasme i la seva capacitat creadora va poder amb el seu repte olímpic, fer una macro exposició a la nostra galeria conjuntament amb el Museu de Granollers, la galeria Susany de Vic, la galeria Matisse de Barcelona, i les seus olímpiques de Granollers de Handbol i la seu de Vic la de l’Hípica.

Preocupat per les limitacions del quadres i crea la seva tercera dimensió. El seus personatges surten d’ells per intercomunicar-se amb els espectadors. Incorpora un material que pot semblar inadequat com el cartó per obtenir aquestes sensacions, donant-li una noblesa.

Totes les seves tematiques estan inspirades en la necessitat d’explicar histories i descriure els personatges quotidians que l’envolten. Els sentiments dels homes i de les dones d’avui ironitzats pero als ensems humanitzats.

Aquesta vegada presenten una nostra titulada “ELONGACIONS” referir-nos a la necessitar d’interrompre el espai de l’obra fent una extensió de la mateixa.

En Gerard s’expressa pictorica i escultoricament en un sol element, la plasmació de la realitat latent e ironicament tangible.

La seva concepció i realització són la consecució d’una reflexió poetica d’una realitat existent. Aixo l’hi dona aquesta frescor i vivacitat en la seva creació.

Josep Botey
maig 2012